fbpx

Novak Djokovic vrea să dea în judecată Guvernul Australiei. Suma cerută pentru ce s-a întâmplat la Melbourne

Novak Djokovic, în vârstă de 34 de ani, locul 1 ATP, a pierdut săptămâna trecută procesul cu statul australian, în urma căruia a fost expulzat și obligat să plătească cheltuielile de judecată. Sârbul a scăpat de suma de 500.000 de dolari datorată Australiei, deoarece organizatorul Australian Open, Tennis Australia, suportă și cheltuielile de judecată ale sportivilor de la turneu, însă Novak Djokovic s-a hotărât să dea Australia în judecată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Djokovic este totuși hotărât să continue lupta cu Australia și după ce s-a întors în țara natală, Serbia. Conform publicației sârbe Telegraf, liderul mondial vrea să dea în judecată Guvernul Australiei pentru felul în care a fost tratat, scrie digisport.ro.

Pe aeroportul din Melbourne, sportivul a stat mai multe ore într-o cameră, fără acces la telefon, iar ulterior a fost mutat într-un hotel din carantină, unde a stat mai multe zile în condiții precare. În clădirea respectivă s-ar fi aflat gândaci, iar Djokovic n-ar fi primit nici măcar o masă pe zi.

Djokovic crede că a fost tratat necorespunzător și că este nevinovat în toată această situație, iar acum vrea să ceară compensații uriașe Guvernului Australiei, în valoare de 3,8 milioane de euro, invocând „tratamente rele” pe durata șederii sale în Melbourne.

Citește și: Novak Djokovic, „dat dispărut”. Ce s-a întâmplat după revenirea liderului mondial la Belgrad

Articole asemănătoare

Back to top button