fbpx

Novak Djokovic, „dat dispărut”. Ce s-a întâmplat după revenirea liderului mondial la Belgrad

Novak Djokovic, în vârstă de 34 de ani, a ajuns în cursul zilei de luni la Belgrad, după ce a fost expulzat din Australia. Liderul mondial a fost așteptat de o „armată” de jurnaliști și de sute de fani la aeroport, însă a reușit să plece fără ca să discute cu presa.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Imediat după ce autoritățile australiene au decis să-i anuleze viza definitiv, Novak Djokovic a postat un comunicat, pe rețelele sociale, în care și-a exprimat dezamăgirea pentru că nu poate participa la această ediție a Australian Open.

Aceasta a fost singura reacție a sportivului, care de atunci nu a mai publicat absolut nimic pe rețelele sociale. Novak Djokovic a refuzat dialogul cu presa și la sosirea în Serbia și de luni de la prânz, când a ajuns la Belgrad, nimeni nu mai știe nimic de el, scrie digisport.ro.

Jurnaliștii sârbi au luat legătura cu mama lui Novak, Dijana Djokovic, care le-a transmis că „Nole” va mai rămâne la Belgrad pentru câteva zile. De asemenea, Dijana a confirmat că în această perioadă fiul ei nu va da niciun fel de declarație.

Imediat după decizia instanței, presa din Serbia a scris că între Novak Djokovic și Tennis Australia ar exista o înțelegere, conform căreia sportivul să nu mai dea nicio declarație legată de acest caz până la încheierea Australian Open 2022.

Sportivul a părăsit orașul Melbourne în ziua de duminică, atunci când a plecat spre Dubai. Ulterior, din Emiratele Arabe Unite, „Nole” a zburat în țara natală. Liderul mondial a ajuns la Belgrad luni, în jurul prânzului, și a fost așteptat de o „armată” de jurnaliști și de susținători.

Novak Djokovic a evitat întâlnirea cu presa și a părăsit aeroportul „Nikola Tesla” fără să dialogheze cu reprezentanții mass-media. Novak a fost așteptat la aeroport de familie, iar fratele său, Djordje, a fost primul care l-a întâmpinat.

Foto: digisport.ro

Îmbrățișarea emoționantă dintre cei doi a fost surprinsă de o persoană prezentă la aeroport, iar imaginea a fost postată pe rețelele sociale.

„Poza care a mișcat Serbia! Emoție fraternă: toată lumea vorbește despre îmbrățișarea lui Novak cu Djordje”, titrează cotidianul Blic.

Ulterior, Novak Djokovic a „dispărut” de la aeroport, fără a da ochii cu presa și cu suporterii veniți să-l întâmpine.

Articole asemănătoare

Back to top button