fbpx

Noi tehnologii pentru cei mai inovativi copii! Pe 1 iunie, ne distrăm la petrecerea organizată de Moldtelecom

Hey, familia ta cum se distrează de Ziua Internațională a Copiilor? Moldtelecom vă invită la petrecerea noilor tehnologii pentru cei mai inovativi copii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Suntem siguri că toți picii sunt pasionaţi de jocuri reale dar şi virtuale, iar pentru părinţi 1 iunie e o provocare, de aceea v-am pregătit o zi plină de distracţii cu cele mai preferate jocuri ale copiilor.

Vino împreună cu ei la magazinul Moldtelecom de la Ciocana, de pe strada Mircea cel Bătrân 28/4, unde copii vor putea participa la o cursă live cu maşini cu telecomandă, să concureze cu prietenii în FIFA, Mortal Combat, să se aventureze în curse virtuale de maşini, să sară în bazinul cu mingi colorate şi să afle tot ce este nou din lumea gadgeturilor.

Pe învingătorii competiţiilor îi aşteaptă premii deosebite: ceas inteligent, boxă JBL, power bank, chipiuri. Toate le vor face începutul verii şi mai distractiv.

Ești așteptat împreună cu toată familia la petrecerea de 1 iunie, la magazinul Moldtelecom de la Ciocana, de la ora 10:00 până la 18:00.

Cu muzică şi cu animatori vom da start distracţiei de vară!

Mai multe detalii, vezi pe pagina de facebook a evenimentului.

P.

 

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button