fbpx

Noi decese, la Chișinău și Florești, în rândul celor bolnavi de COVID-19. Câți oameni s-au mai stins din viață?

Încă patru decese au fost înregistrate în rândul celor infectați cu noul coronavirus, în Republica Moldova. Informația a fost anunțată de Ministerul Sănătății (MSMPS), care a precizat că e vorba despre pacienți din Florești și Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În raionul Florești a decedat o femeie de 55 de ani, care mai avea hipertensiune arterială de gradul II și angină pectorală de efort CF II, dar și un bărbat de 79 de ani, internat pe 24 iunie, cu boală oncologică, hepatită cronică toxică și pielonefrită cronică. Ambii au fost internați la spitalul din raion, pacienta fiind transferată – pe 15 iunie – la Institutul de Medicină Urgentă.

În municipiul Chișinău, au decedat doi bărbați. Unul avea vârsta de 74 de ani – internat la SCM „Sfântul Arhanghel Mihail” pe 22 iunie, cu diabet zaharat de tip doi, pielonefrită cronică și hipertensiune arterială de gradul III. Celălalt avea 55 de ani – internat la Spitalul Clinic Republican, pe 12 iunie, suferind și de disfuncţie hepatică, adenocarcinom, hipertensiune arterială de gradul II.

Până la ora actuală, 9382 persoane au fost tratate de infecție şi 545 au decedat din cauza COVID-19. Numărul total de infectări este de 16.613.

Citește și:

ultima oră | Peste 250 de cazuri noi de coronavirus au fost depistate în Moldova. Câți lucrători medicali s-au infectat?

Articole asemănătoare

Back to top button