fbpx

Noi decese în rândul celor bolnavi de COVID-19. S-a stins din viață și o lucrătoare medicală din Chișinău

Încă șapte decese s-au înregistrat astăzi în Moldova, în rândul bolnavilor de COVID-19, informează Ministerul Sănătății. Printre cei care au pierdut lupta se numără și un bărbat de 38 de ani, cât și o lucrătoare medicală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iată detaliile despre pacienți:

Bărbat de 61 de ani, din Soroca, transferat pe 5 august, de la spitalul raional, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: cardiopatie mixtă, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Bărbat de 63 de ani, din Soroca, internat în raion. Comorbidități: ciroză hepatică, hipertensiune arterială, insuficiență renală, diabet zaharat.

Bărbat de 62 de ani, din raionul Ialoveni, internat pe 22 iulie la IMU. Comorbidități: diabet zaharat, insuficiență renală, hipertensiune arterială.

Femeie de 62 de ani, din UTA Găgăuzia, transferată pe 31 iulie, de la Spitalul Raional Ceadîr-Lunga la IMU. Comorbidități: diabet zaharat, bronhopneumopatie cronică obstructivă.

Femeie de 71 de ani, din raionul Florești. Internată pe 31 iulie la IMU. Comorbidități: boală cronică renală, pancreatită cronică, obezitate.

Bărbat de 38 de ani, din Anenii-Noi, transferat pe 3 august de la spitalul raional la IMU. Comorbidități: etilism cronic.

Cu regret, MSMPS anunță despre trecerea în neființă a Dinei Rușescu, în vârstă de 61 de ani, medică infecționistă în cadrul IMSP AMT Centru și Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Aceasta a fost internată în stare gravă, pe 10 august la Institutul Oncologic: „Exprimăm sincere condoleanțe familiei și colegilor”.

Menționăm că bilanțul deceselor, din cauza infecției COVID-19, este de 857. În total, 30 de lucrători medicali au pierdut lupta cu boala.

CITEȘTE ȘI: 

Astăzi au fost depistate 382 de cazuri de COVID-19. Câte teste s-au efectuat?

Articole asemănătoare

Back to top button