fbpx

foto | Năstase și Spătaru, întâlnire cu electoratul din Bălți: „Peste tot oamenii își doresc același lucru – fapte, nu promsiuni deșarte”

În ultimele zile de campanie electorală, cei care aspiră la fotoliul de deputat continuă se meargă în teritoriu pentru a se întâlni cu cetățenii. Este și cazul Platformei DA, care a mers, la 7 iulie, să discute cu bălțenii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cei care au fost să discute cu moldovenii au fost Andrei Năstase și Arina Spătaru. Cei doi au mers în mai multe locații din Bălți pentru a le comunica oamenilor planurile pe care le are formațiunea dacă va ajunge la guvernare, dar și pentru a le asculta așteptările.

„Astăzi am avut mai multe întâlniri cu oamenii din capitala nordului Republicii Moldova, municipiul Bălți. La spitalul clinic din oraș am discutat cu medicii despre angajamentele Platformei DA în domeniul sănătății și despre inițiativele noastre privind reglementarea mai multor aspecte de sistem, dar și de ajutorare a medicilor care au luptat cu pandemia în prima linie”, a scris Năstase pe pagina sa de Facebook.

„La fabrica de înghețată „Incomlac” ne-am axat pe programul nostru în economie, mai ales pentru sectorul întreprinderilor mici și mijlocii, și crearea locurilor de muncă aici, acasă. Recunosc, feblețea mea rămâne a fi comunicarea de la om la om în piețele din localitățile noastre, pentru că acolo nu e regizat nimic și oamenii se deschid, sunt interesați de informație, de aceea am mers și la piața din Bălți”, a mai scris liderul Platformei DA.

„Peste tot oamenii își doresc același lucru – fapte și nu promisiuni deșarte”, a conchis Năstase.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button