fbpx

Năstase și Sandu, după ce SUA au anunțat sancțiuni în privința lui Plahotniuc: „Cine credea anul trecut că va ajunge aici?”

Maia Sandu și Andrei Năstase au salutat decizia autorităților Statelor Unite ale Americii de a-i impune sancțiuni personale fostului lider democrat, Vlad Plahotniuc, anunțată astăzi de secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo.

„Mulțumim Guvernului SUA că a dat curs solicitării noastre de a-l pedepsi, făcând astfel dreptate cetățenilor țării noastre. Igor Dodon, care încearcă să preia sistemul corupt al lui Plahotniuc, trebuie sa ia aminte – mai devreme sau mai târziu, cei care comit crime împotriva propriului popor vor fi pedepsiți”, a scris președinta Partidului „Acțiune și Solidaritate” pe pagina sa de Facebook.

„Cine credea anul trecut, pe vremea asta, că va ajunge aici? Dar în 2016, pe vremea asta? Întotdeauna oamenii demni, cinstiți și curajoși. Mulțumesc, Platforma Demnitate și Adevăr!”, a scris liderul PPDA pe pagina sa.

Mike Pompeo a anunțat astăzi, 13 ianuarie, pe contul său oficial de Twitter că SUA l-a plasat pe Vladimir Plahotniuc și întreaga sa familie în lista persoanelor indezirabile pe teritoriul său. 

Articole asemănătoare

Back to top button