fbpx

Moldtelecom îți prezintă un camion al tehnologiilor 5G! Unde poți merge să testezi viitorul?

Tot ce ai vrut să cunoşti despre echipamentele şi tehnologiile 5G îţi este oferit acum în cadrul unui laborator mobil, pe roţi la propriu. Moldtelecom prezintă camionul tehnologiilor 5G pe data de 5 aprilie curent la muzeul Tehnicii în aer liber al Universităţii Tehnice din Moldova, campusul din sectorul Râşcani al Capitalei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După performanţa remarcabilă demonstrată pe piaţa serviciilor de telefonie mobilă şi Internet mobil, astăzi compania face un alt pas important, care întăreşte convingerea că Moldtelecom este driver-ul vieţii digitale din ţară.

Moldtelecom oferă posibilitate tuturor abonaţilor, specialiştilor, utilizatorilor de tehnologii avansate să descopere şi să înțeleagă nivelul de pregătire şi funcționalitate a tehnologiilor viitorului, acum în Moldova.

Progresele tehnologice pe care le va permite 5G, au fost, până nu demult, lucruri de ordinul science fiction. Autoturisme autonome, jocuri de realitate virtuală, „orașe inteligente” și IoT sunt doar câteva dintre inovațiile futuriste cu un start lung, pentru care astăzi furnizorii sunt pregătiţi să ofere soluţii de implementare. În cadrul evenimentului de prezentare a camionului de tehnologii 5G, experţii tehnici pe rețele wireless, backhaul, rețele de bază, IT și servicii vor vorbi despre capacitatea funcţională şi potenţialul nelimitat al 5G, tehnologie care în viitorul apropiat va genera mai multă creativitate şi flux continuu de noi aplicații.

Moldtelecom are drept prioritate să ofere abonaţilor o experienţă superioară în utilizarea serviciilor sale. Aceasta prioritate se reflectă în calitatea de necontestat a serviciilor de telefonie mobilă în Internet mobil în reţelele 3G şi 4G. Iar faptul că peste 80% dintre abonaţii la serviciile de telefonie mobilă sunt utilizatori de smartphone-uri performante, iar în internet mobil aceştia generează 55,9% din totalul traficului de date din ţară, este o confirmare a acestui lucru.

Prezentarea camionului cu tehnologiile 5G este o evoluţie firească a activităţii Moldtelecom şi importantă pentru abonaţii companiei dar şi pentru multitudinea de utilizatori de tehnologii avansate din ţara noastră.

Vino şi tu la acest eveniment unic, care va avea loc la data de 5 aprilie curent, la muzeul Tehnicii în aer liber al Universităţii Tehnice din Moldova, campusul din sectorul Râşcani al Capitalei, începând cu ora 10.00. Vei putea participa la concurs pentru şansa de a câştiga un premiu deosebit, un smart watch. În plus, pentru poze frumoase vei primi instant şi alte premii plăcute în limita stocului disponibil.

Moldtelecom este operatorul numărul 1 în servicii integrate.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button