fbpx

meteo | În primele zile ale verii vom avea parte și de soare, și de ploi. Ce temperaturi ne aduce acest weekend?

Deși tot teritoriul țării este cuprins de ploi cu grindină, vijelii și fulgere, primele zile de vară ne vor bucura cu temperaturi înalte și doze enorme de soare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În acest weekend nu scăpăm de ploile care au inundat toată țara și vor continua să cadă izolat și în următoarele zile, dar vom avea parte de temperaturi înalte și mult soare.

Sâmbătă şi duminică, soarele va ridica mult mercurul în termometre, astfel la centru și la sudul Moldovei maximele vor ajunge până la 31 grade Celsius și, respectiv 32 grade Celsius. Doar la nord temperaturile vor fi mai joase cu aproximativ un grad, dar soarele oricum își va face apariția pe tot teritoriul țării.

Neprivind la temperaturile ridicate, Codul Galben, emis astăzi de meteorologi se va menține până la miezul nopții, iar în următoarele două zile vom avea parte de precipitații din plin. Totodată, vom putea să ne bucurăm și să profităm la maxim de nopțile calde de vară, când mercurul din termometre va ajunge până la 17-18 grade Celsius la sud și la centru și până la 16 grade la nord.

Articole asemănătoare

Back to top button