fbpx

Marijuana „conservată” în borcane, depistată de polițiști în câteva locuințe din Cahul. Valoarea drogurilor confiscate este de 300.000 de lei

O cantitate impunătoare de droguri în valoare de circa 300.000 de lei a fost scoasă din circuit în rezultatul unor investigații desfășurate de oamenii legii din Cahul. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La 11 februarie curent, polițiștii au identificat și stabilit un suspect, implicat în păstrarea și distribuirea substanțelor narcotice. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 41 de ani, locuitor al municipiului Cahul. Urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliul individului, au fost depistate și confiscate 17 pliculețe cu masă vegetală de culoare verde, uscată și mărunțită, cu miros specific de marijuană.

De asemenea, din locuințele rudelor figurantului au fost ridicate 24 de pliculețe cu substanță similară marijuanei, zece borcane de trei litri, un borcan de doi litri și alte trei borcane de un litru, toate pline cu aceeași masă vegetală.

În paralel, polițiștii au efectuat percheziții asupra unui bărbat în vârstă de 48 ani, locuitor al satului Crihana Veche din raionul Cahul, dar și în mijlocul de transport al acestuia, unde au fost depistate 41 de pliculețe cu substanță similară drogurilor.

Poliția continuă cercetarea tuturor circumstanțelor în vederea stabilirii provenienței substanțelor narcotice comercializate, precum și în scopul identificării tuturor persoanelor implicate.

Articole asemănătoare

Back to top button