fbpx

Marcela Paladi, despre durerea fantomă pe care o are și divorțul pe patul de spital

Marcela Paladi, tânăra de 25 de ani care a rămas fără picioare în urma unui grav accident pe Viaductul din Chișinău, s-a întors acasă din Germania, unde a primit protezele și a învățat să meargă din nou. Tânăra spune că procesul de reabilitare și durerile-fantomă pe care le are, sunt destul de chinuitoare, dar aceasta nu se dă bătută. În același timp, cu lacrimi în ochi, tânăra a povestit cum s-a produs divorțul de soțul ei, pe patul de spital.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dezvăluirile au fost făcute în cadrul unui interviu „Fără Protocol”.

„Creierul încă nu percepe că unele membre din corp nu mai există și mai oferă unele impulsuri în sistemul nervos, ca și cum le-ar căuta. Am două tipuri de dureri. Primul tip este dureri-fantomă. Al doilea tip de dureri îl simt mai mult la piciorul stâng. Aceasta apare atunci când merg, când fac mai mulți pași, când sunt obosită, pentru că au trecut abia cinci luni de la accident, încă e proaspăt. Deseori am avut senzația că ambele tălpi sunt amorțite”, a menționat Marcela.

Cât despre căsnicie, tânăra povestește că în momentul accidentului era încă căsătorită cu fostul ei soț. Marcela l-ar fi părăsit după ce a bănuit că este înșelată, dar și după acesta ar fi fost agresiv cu ea.

„A fost o ceartă la care mi-a zis că poate ceea ce s-a întâmplat cu mine a fost pe merite, pentru că eu l-am lăsat. Eram la urgență, tremuram și plângeam de șoc. Când m-am externat, am auzit zvonuri că băiatul trăiește cu altcineva, la nici două luni de la accident. El s-a întors la fosta lui. A fost atât de dureros”, a mai mărturisit  Marcela.

Amintim că un accident dramatic a lăsat-o într-o clipă fără ambele picioare, după ce a fost lovită în plin de un BMW. Marcela coborâse din mașină, după un accident, și încerca să scoată triunghiul de semnalizare din portbagaj pentru a-i avertiza pe alți participanți la trafic.

Articole asemănătoare

Back to top button