fbpx

Mama unuia dintre supraviețuitorii tragicului accident de la Răzeni: „Stau în genunchi și vă mulțumesc pentru ajutor”

Accident rutier produs pe 14 mai pe traseul dintre localitățile Răzeni și Băcioi, în care au decedat trei tineri, a marcat o țară întreagă. Unul dintre supraviețuitorii accidentului tragic este Tudor Dorin Alii care are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare acum.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mama tânărului, Eugenia Alii, s-a adresat la întreaga țară, prin intermediul paginii de Facebook, unde cere susținere. „El e viața, sufletul și inima mea”.

„În urma accidentului între localitățile Băcioi și Răzeni, fiul meu Tudor Dorin Alii a avut de suferit enorm. E în stare foarte gravă. Ajutorul se face cu bunătatea oamenilor. Ajutorul se face pentru o nuntă, înmormântare, dar și cu ajutorul oamenilor se salvează viața unui om. Ajutorul îl face și Dumnezeu prin rugăciunile voastre. Stau în genunchi și vă mulțumesc pentru ajutorul acordat fiului meu. El o să se facă bine datorită vouă. Vă mulțumesc enorm de mult. El e viața, sufletul și inima mea”, a scris mama lui Tudor Dorin pe Facebook.

Mai jos găsiți datele bancare ale mamei lui Tudor Dorin.

EUGENIA ALII

Nr. Card: 4779 1800 0022 3504

Vezi și: Arest pentru șoferul care ar fi provocat accidentul în urmă căruia au decedat trei tineri și mai multe persoane au fost rănite

Articole asemănătoare

Back to top button