fbpx

„Mama merită o șansă la viață”. Directoarea unei școli din Leova are nevoie de ajutor pentru a învinge leucemia

Iuzu Ana, directoarea școlii din satul Ceadîr, raionul Leova, a fost recent diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică. Între viață și moarte stau 75.000 de euro, sumă pe care familia femeii nu o are. Tratamentul care ar putea-o salva ar trebui să-l facă în Italia, însă pașaportul biometric augmentează cheltuielile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook, fiica directoarei face apel către cei cu suflet mare, care prin contribuția lor i-ar putea salva viața mamei sale.

„Scriu aceste rânduri cu lacrimi în ochi și durere în suflet, pentru mama noastră cea scumpă și dragă, care a facut enorm de mult pentru satul Ceadîr, raionul Leova, pentru familie și prieteni. Apelăm către toți să doneze pentru a-i salva viața.

Urgent trebuie sa ajungem în Italia pentru tratament, avem șanse, dar cu biometricul vor exista cheltuieli enorme. În maxim 4 zile trebuie sa ajungem. Vă rugăm din tot sufletul să donăm, să colectăm suma de 75.000 de euro. Mama merită o șansă la viață”, a scris aceasta pe Facebook.

Cei care doresc să o susțină pot dona online aici.

Articole asemănătoare

Back to top button