fbpx

Maia Sandu se află în carantină: „Consider că așa e corect”

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) – Maia Sandu – a declarat că s-a autoizolat și va sta în carantină timp de 14 zile. Decizia și-a anunțat-o într-un interviu pentru emisiunea „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fosta prim-ministră a țării spune că așa e corect, dar a precizat că își continuă activitatea prin serviciile de telecomunicații.

„Eu am considerat că e corect să stau în carantină timp de 14 zile, pentru că din diferite studii am văzut că o treime dintre oamenii care sunt contaminați nu au simptome, dar aceștia ar putea fi periculoși. 

Deci am zis să ne convingem că nu suntem purtători de riscuri, după care evident o să încercăm să ieșim mai mult și să-i ajutăm pe oameni. După ce expiră aceste 14 zile, vom încerca să mergem prin sate și să vorbim cu primarii, cum îi putem ajuta, pentru că până în prezent am vorbit la telefon”, a declarat Maia Sandu pentru sursa citată.

Actualmente, în Moldova, numărul cazurilor de îmbolnăvire a ajuns la 149. Din acest total, doi pacienți au fost tratați, iar unul s-a stins din viață.

Articole asemănătoare

Back to top button