fbpx

Maia Sandu reacționează la acuzațiile șefului statului: „Justiția lui Dodon l-a eliberat pe Filat din închisoare”

Hotărârea Judecătoriei Ciocana privind eliberarea lui Vlad Filat ridică mari semne de întrebare. Despre aceasta menționează președinta PAS, Maia Sandu, într-o postare pe pagina sa de Facebook, în care s-a referit și la declarația șefului statului, potrivit căruia, decizia instanței ar fi fost „condiționată” de Guvernul pe care aceasta l-a condus. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Justiția lui Dodon l-a eliberat pe Filat din închisoare. Să fie foarte clar – Guvernul pe care l-am condus nu are nimic în comun cu această decizie. Hotărârea „vestitei” judecătorii Ciocana de eliberare a lui Filat ridică mari semne de întrebare, ca și multe alte hotărâri adoptate de justiția din Republica Moldova”, scrie Maia Sandu.

Fosta șefă a Executivului califică drept „aberante” acuzațiile președintelui la adresa echipei sale: „Dodon este cel care controlează judecătorii și protejează corupții. Guvernul pe care l-am condus a luptat vehement cu corupția și corupții”. 

De asemenea, Maia Sandu mai declară că șeful statului ştie de cine să se teamă şi face totul ca să-şi discrediteze oponenţii.

„Dar oricum, este o caricatură în comparaţie cu Plahotniuc, de care s-a temut şi de care a scăpat doar datorită blocului ACUM. Îi va veni şi lui timpul cât de curând”, a scris lidera PAS în încheiere.

Articole asemănătoare

Back to top button