fbpx

Maia Sandu nu va iniția o întâlnire cu Krasnoselski: „Mă voi vedea cu oameni ce respectă integritatea teritorială a țării”

Președinta aleasp, Maia Sandu, a declarat că nu va iniția o întrevedere cu așa-zisul lider de la Tiraspol, Vadim Krasnoselskii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Maiei Sandu, în prezent nu ar vedea necesitatea unei astfel de inițiative. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la postul public de televiziune.

Întrebată dacă va merge la discuții cu Krasnoselskii, Maia Sandu a declarat că momentan nu vede vreun motiv pentru care ar trebui să inițieze o întrevedere cu așa-numitul lider al Transnistriei.

„Eu voi munci că se rezolv problemele cetățenilor, atunci când vor apărea aceste probleme. Eu mă întâlnesc cu oameni care respectă integritatea teritorială și suveranitatea Republicii Moldova”, a declarat Sandu.

Maia Sandu a ținut să menționeze că mai mulți transnistrieni au susținut-o, ceea ce este o dovadă că aceștia vor o schimbare.

„Cetățeni din stânga Nistrului au venit să mă voteze, asta vorbește despre faptul că și oamenii de acolo își doresc schimbarea, cu toții suferă de sărăcie, suferă de migrațiune pentru că pleacă cei dragi și doresc să își îmbunătățească condițiile de viață”, a spus Maia Sandu.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button