fbpx

Mai mulți deputați au venit fără măști la ședința Parlamentului. Greceanîi, către o colegă de partid: „Nu intrați în polemică”

Deși în toată țara s-au impus reguli de purtare a măștilor, la ședința de azi a Parlamentului au venit mai mulți deputați fără a se asigura cu măști de protecție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Purtarea măștii zădărnicește contaminarea cu virusul COVID-19. De aceea, vă rog, ca pe parcurs să asigurați fiecare persoană cu mască de protecție”, a declarat Sergiu Litvinenco.

Deși unii dintre cei care nu aveau echipament au încercat să contrazică cele spuse, președinta Parlamentului a cerut ca fiecare să utilizeze masca.

„Eu cel puțin doi colegi văd fără mască. Ce s-a întâmplat? Vă rog să le oferiți câte o mască… Doamna Dolință, nu intrați în polemică. Toți cu mască”, a spus Greceanîi, adresându-se colegei sale de formațiune – Alla Dolință, care a încercat să riposteze ceva cu privire la subiect.

Totodată, deputatul PAS Mihail Popșoi a cerut ca partidele să informeze dacă sunt cazuri de infectare în rândul angajaților. În răspuns, secretarul general – Adrian Albu – a precizat că nu s-au înregistrat astel de cazuri, iar cei care – anterior – au fost suspectați au fost izolați.

Articole asemănătoare

Back to top button