fbpx

live | Deputații s-au adunat în Parlament pentru a-l demite pe procurorul Eduard Harunjen. Sîrbu: Nu înțeleg, de ce atâta grabă?!

Deputații din Parlamentul Republicii Moldova s-au adunat astăzi în ședință pentru a vota demisia procurorului general, Eduard Harunjen.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Până la votarea singurului subiect pe ordinea de zi, democrații au cerut să li se ofere cuvântul, arătându-se mirați de faptul că decizia de a se organiza o ședință a Legislativului astăzi a fost luată în timp record.

„Nu înțeleg, de unde atâta grabă cu această decizie?! Poate la ședința Parlamentului vor să fie prezenți și reprezentanți ai corpului diplomatic?!”, a comentat democratul Sergiu Sîrbu. 

În replică, deputata Maria Ciobanu i-a amintit lui Sîrbu că Guvernul a fost votat în 7 minute. De asemenea, președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a declarat că la ședința de astăzi nu se vor admite alte subiecte decât singurul prevăzut pe ordinea de zi, de aceea i-a îndemnat pe parlamentari să nu intervină cu completări sau replici decât pe această temă.

Articole asemănătoare

Back to top button