fbpx

Legalitatea parcului de distracții din Găgăuzia va fi investigată

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) va investiga legalitatea Parcului de Distracţii GagauziyaLand după ce o fetită de 10 ani s-a ales cu o dublă fractură la picior, în timp ce sărea pe o trambulină.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Noi am sesizat organele competente, inspectoratul Naţional de Securitate în construcţii şi alte autorităţi. Vom avea un grup comun de investigaţii şi vom veni cu concluziile ulterioare privind sistarea sau nesistarea GagauziyaLand”, a declarat Adrian Efros, ministrul Afacerilor Interne pentru Tvrmoldova.md.

Potrivit poliţiei, parcul a fost deschis deşi nu are autorizație de funcționare. Administraţia parcului susţine în schimb că are toate autorizațiile necesare, iar trambulina unde s-a produs accidentul este nouă și îndeplinește toate cerințele tehnice.

Inspectoratul pentru Supravegherea Tehnică, din Comrat, a refuzat să spună dacă au fost emise autorizaţiile necesare. Parcul de distraţii „GagauziyaLand” este un proiect ce a fost promovat in scop electoral de başcanul regiunii, Evghenia Guţul, susținută de fugarul Ilan Şor.

Articole asemănătoare

Back to top button