fbpx

La Spitalul Republican vor fi activate încă 120 de locuri pentru bolnavii de COVID-19 în stare gravă

Începând de mâine, 3 septembrie, la Spitalul Republican „Timofei Moșneaga” vor fi activate încă 120 de locuri pentru bolnavii de COVID-19 în stare gravă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Pacienții în stare gravă, dar care înregistrează o ameliorare a stării de sănătate, vor fi transferați din terapie intensivă, în secția care va fi activată, unde vor urma tratamentul prescris de medici”, a declarat ministra Viorica Dumbrăveanu, în cadrul ședinței Punctului Focal din această dimineață.

La Spitalul Republican va fi spitalizată încă o categorie de pacienți: cei cu forme moderate și severe de boală, redresați de la Centrul COVID-19.

Actualmente, în Republica Moldova sunt confirmate 37.208 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Până acum au pierdut lupta cu boala 1008 oameni.

Amintim că de ieri, 1 septembrie, a fost reluat procesul educațional în instituțiile de învățământ. Directorul ANSP, Nicolae Furtună, a declarat că în școli și grădinițe au fost asigurate condițiile minime pentru profilaxia și controlul infecției COVID-19.

Articole asemănătoare

Back to top button