fbpx

foto | Kate Winslet și-a vândut apartamentul de lux din New York. Cum arată penthouse-ul de peste 5 milioane de dolari al actriței

Kate Winslet și-a vândut penthouse-ul elegant din New York pentru fabuloasa sumă de 5,69 milioane de dolari.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Actrița, în vârstă de 45 de ani, câștigătoare a premiului Oscar, a deținut acest duplex din Manhattan, SUA, timp de 16 ani, timp în care l-a mobilat după bunul plac. Înainte de a vinde proprietatea, care i-a adus câteva milioane bune în cont, Kate Winslet a dat-o în chirie pentru suma de 30.000 de dolari pe lună, scrie Digi.

Dacă vă întrebați de ce, fotografiile vorbesc de la sine. Întinsă pe 3.000 de metri pătrați, reședința șic cu patru dormitoare este amenajată în plan deschis, are un tavan înalt de aproape 4 metri și ferestre supradimensionate care lasă lumina să intre din trei părți diferite.

Bucătăria minimalistă este echipată cu un blat masiv din lemn, dulapuri încastrate în perte și aparate din otel inoxidabil, iar baia principală se mândrește cu o cadă retro și lambriuri albe ce oferă o atmosferă de epocă.

În plus, la etaj există un spațiu configurat în prezent ca sufragerie, care poate fi transformat cu ușurință într-un alt dormitor sau birou la domiciliu. Iar cel mai atrăgător lucru este că duce la o terasă spațioasă pe acoperiș, care se întinde pe 157 de de metri pătrați, oferind priveliști uimitoare asupra orașului.

Kate Winslet locuiește în prezent pe o proprietate întinsă pe mai mulți acri, din anii 1700, în sudul Angliei, cu vedere la portul Chichester. Acolo, ea se luptă în prezent cu autoritățile locale pentru obținerea unui permis care să-i îngăduie construirea unui zid maritim, menit să-i protejeze locuința georgiană de valurile care se prăbușesc.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button