fbpx

Joe Jonas și Sophie Turner au devenit părinți! Actriţa din Game of Thrones a adus pe lume o fetiță

Sophie Turner, o actriţă din serialul Game of Thrones, şi Joe Jonas, cântăreţ în trupa Jonas Brothers, au confirmat luni naşterea primului lor copil – o fetiță a cărei nume se presupune că e Willa.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Actriţa ar fi născut miercurea trecută într-un spital din California. Fanii cuplului au aflat de sarcina actriței atunci când în presa americană au fost publicate mai multe fotografii cu cei doi, plimbându-se prin Los Angeles, scrie CNN.

Nunta lui Jonas și Turner a avut loc pe 1 mai, în secret. Ceremonia a fost organizată într-una dintre celebrele capele matrimoniale din Las Vegas, după ce cuplul a participat la gala premiilor muzicale Billboard Music Awards.

Sophie Turner, în vârstă de 24 de ani, este cunoscută pentru apariția sa în producția HBO – Game of Thrones. Aceasta a mai jucat în Dark Phoenix (2019).

La rândul său, Joe Jonas, în vârstă de 30 de ani, a revenit alături de fraţii săi pentru a relansa cariera trupei Jonas Brothers, care, după o pauză de peste cinci ani, a revenit pe scenă anul trecut şi a lansat albumul „Happiness Begins”.

Articole asemănătoare

Back to top button