fbpx

Jaf de sute de mii de lei. Câțiva indivizi ar fi spart peretele unei case de schimb valutar din Edineț și ar fi furat tot

O casă de schimb valutar și oficiul unui laborator de analize medicale din Edineț ar fi fost jefuite în noaptea de 9 mai. Potrivit poliției, câțiva indivizi a căror identitate este încă necunoscută ar fi spart un perete și ar fi sustras peste 200.000 de lei. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Hoții ar fi spart un perete al clădirii unui laborator medical, în interiorul căruia se afla și o casă de schimb valutar,  de unde au sustras 186.453 lei moldovenești, 300 dolari americani și 595 de euro, o sumă echivalentă a 203.685 de lei.

„Sediul Oficiului de schimb valutar dispune de camere de supraveghere video și semnalizare autonomă, însă în momentul comiterii furtului semnalizarea nu s-a declanșat, deoarece acel perete nu este capital și spargerea a avut loc din exterior”, a declarat Svetlana Talpă, ofițera de presă al IP Edineț.

Oamenii legii au intentat o cauză penală pentru furt în proporții deosebit de mari, iar acum cercetează incidentul și probele pentru a putea găsi făptașii.

Articole asemănătoare

Back to top button