fbpx

Jaf de sute de mii de lei. Câțiva indivizi ar fi spart peretele unei case de schimb valutar din Edineț și ar fi furat tot

O casă de schimb valutar și oficiul unui laborator de analize medicale din Edineț ar fi fost jefuite în noaptea de 9 mai. Potrivit poliției, câțiva indivizi a căror identitate este încă necunoscută ar fi spart un perete și ar fi sustras peste 200.000 de lei. 

Hoții ar fi spart un perete al clădirii unui laborator medical, în interiorul căruia se afla și o casă de schimb valutar,  de unde au sustras 186.453 lei moldovenești, 300 dolari americani și 595 de euro, o sumă echivalentă a 203.685 de lei.

„Sediul Oficiului de schimb valutar dispune de camere de supraveghere video și semnalizare autonomă, însă în momentul comiterii furtului semnalizarea nu s-a declanșat, deoarece acel perete nu este capital și spargerea a avut loc din exterior”, a declarat Svetlana Talpă, ofițera de presă al IP Edineț.

Oamenii legii au intentat o cauză penală pentru furt în proporții deosebit de mari, iar acum cercetează incidentul și probele pentru a putea găsi făptașii.

Articole asemănătoare

Back to top button