fbpx

Istoria arvunei de 25 de mii de euro pentru „utilaje de bucătărie”, plătită cash de soția ex-președintelui Dodon

Utilaj de bucătărie profesionist, inclusiv aragaz și cuptor cu aburi – pentru asta a lăsat o arvună de 25 de mii de euro Galina Dodon, soția fostului președinte Igor Dodon.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către cel care a semnat recipisa pentru primirea arvunei, Dumitru Stanchevici, proprietarul companiei „Horecagrup” SRL de la care a fost achiziționat utilajul.

El a confirmat că tranzacția a avut loc în vara anului 2021.

În cadrul perchezițiilor efectuate de procurori marți, 24 mai, la domiciliul fostului președinte, Igor Dodon, au fost ridicate mai multe obiecte, acte și sume de bani. Printre acestea, și o recipisă care demonstra că soția lui Igor Dodon, Galina Dodon, a oferit o arvună de 25 de mii de euro, pentru achiziționarea utilajelor de bucătărie.

Ziarul de Gardă a identificat persoana care a semnat această recipisă: omul de afaceri, care deține mai multe companii, inclusiv „Horecagrup” SRL, care importă mai multe tipuri de marfă, inclusiv utilaje de bucătărie.

El a fost de acord să relateze istoria acestei recipise și motivul pentru care a fost lăsată arvuna de 25 de mii de euro, de către fost primă doamnă a R. Moldova.

Citește continuarea AICI

Articole asemănătoare

Back to top button