fbpx

Ion Sturza: „Natalia Morari vrea să conducă lumea. Umilită de opinia publică, dar neînfrântă, s-a pus deja pe treabă”

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, consideră că jurnalista Natalia Morari, mama copilului controversatului om de afaceri, Veaceslav Platon, încearcă să influențeze lumea politică din umbră, având „scopuri mărețe”. Totodată, aceasta s-ar fi pus deja pe treabă, iar Platon și banii lui ar fi doar un instrument tranzitoriu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„De-a lungul „carierei” sale de afacerist, Slava Platon a făcut mai multe „achiziții” – deputați, miniștri, judecători, procurori, activiști, jurnaliști. Lista scurtă o puteți vedea în rechizitoriile lui Plaha. Cu sprijinul lor, el a devenit „faimos” – raiderul numărul unu, spălătorul de miliarde… Dar de departe cea mai valoroasă este „mama copilului” – Natalia Morari! Natașa este infinit mai dotată și mai inteligentă pentru „scopuri mărețe”. Ambițioasă, orgolioasă, fără multe repere de orice gen, ea este mereu gata de acțiune. Și încă ce fel de acțiune?! Nu, nu de a-l salva pe „tatăl copilului”. Ea vrea să conducă lumea. Slava (ca și mulți alții) și banii lui sunt doar instrumente tranzitorii. Un pic umilită de opinia publică, dar neînfrântă, ea s-a pus deja pe treabă”, scrie Sturza pe Facebook.

De asemenea, fostul premier dă de înțeles că jurnalista ar avea și un rol în lansarea noului partid al edilului de Chișinău, Ion Ceban.

„Devenită subit foarte activă pe rețelele de socializare cu postări aparent lacrimogene, în realitate, Natașa creează alternative, PR fin și subtil, dar și trolling de duzină. E impresionantă lista celor care comentează și dau like-uri la aceste „mesaje” – de la naivi la cei supărați, frustrați și puțin invidioși că au rămas pe dinafară. Armata perfectă! Iv. Ceban & Co sunt doar instrumente pentru ea. Faima unui nou păpușar este scopul ei final.
Așa că unii prematur s-au bucurat că fața opoziției guvernării actuale va fi una de „MAN” fără multe șanse. Nu, va fi una de „Femeie”. Cu șanse. Și aceste șanse vor crește pe măsură ce va trece timpul, iar schimbările spre bine vor fi în întârziere din partea guvernării. Cine-cine, dar Natașa știe să taxeze”, se mai arată în postare.

Natalia Morari ar fi un pericol și pentru actuala guvernare, iar președinta Maia Sandu ar putea rămâne cu doar câțiva oameni aliați.

„Maia Sandu? Riscă să rămână așa cum este, singură cu o redută în jur de 10-15 soldați fideli, deveniți peste noapte generali, dar fără trupe și mare pricepere la război. Epurările și filtrele nu prea încurajează pe nimeni să se înroleze. Mai rămâne mandatul popular. E nuclear, dar are și el termen de valabilitate. Așa că ne așteaptă în anul 2022 un război de uzură: toți „clientii” contracandidatului – împotriva Maiei Sandu.
Poate e timpul „dracilor” ca să trecem podul?”, conchide Sturza.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button