fbpx

Ion Chicu, la lansarea celui mai mare parc IT din Moldova: „Este un exemplu că în țara noastră există loc și spațiu pentru investiții”

Premierul Ion Chicu a participat la lansarea Digital Park, cel mai mare parc IT din Moldova. Șeful Executivului a calificat acest proiect drept unul revoluționar și a apreciat în mod special numărul mare de locuri de muncă create și calitatea înaltă a acestora.  

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Toți cei aproape 1000 de angajați au aici condiții de muncă excelente și cu siguranță vor genera profit companiei și țării”, a menționat Ion Chicu.

Prim-ministrul a mulțumit conducerii companiei pentru curaj investițional și a salutat suportul acordat proiectului de către partenerii de dezvoltare a Republicii Moldova. În acest context, premierul Chicu a menționat că domeniul IT este unul important în procesul de modernizare a economiei naționale.

„Prin investiția dumneavoastră ați deschis oportunități de angajare, care au făcut ca un număr mare de oameni să rămână în țară. Sunt sigur că în orice altă localitate din Republica Moldova putem replica asemenea proiecte”, a mai adăugat premierul.

Articole asemănătoare

Back to top button