fbpx

Ion Chicu a comentat cazul profesorului de la Ocnița: „Politică nu se face nici pe coridoarele Guvernului, nici în aulele școlare”

Ion Chicu a comentat cazul profesorului de la Ocnița, care le-a organizat elevilor „lecții electorale”. Premierul susține că politica nu se face nici pe coridoarele Guvernului, nici în aulele școlare

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totodată, prim-ministrul le-a cerut responsabililor să investigheze cazul învățătorului de la liceul Mihail Sadoveanu din orașul Ocnița. Reacția vine după ce dascălul, în timpul orelor, a menționat că bătrânii care vor merge la vot pe 1 noiembrie sunt „niște idioți”.

În context, presa apropiată de PSRM a menționat că nu este primul caz de acesta gen. Unele voci afirmă că profesorul ar fi un susținător al Maiei Sandu și ar discuta frecvent subiecte politice cu discipolii.

„Apar tot mai multe teme de discuții despre implicarea politicului în sistemul de educație, în școli. Astăzi avem un caz ieșit din comun, performanța unui pedagog din Ocnița, care încalcă orice cod posibil. El face politică în școală, ne mai vorbind de limbaj. Vă rog să analizați situația, să întreprindeți măsurile necesare, ca pedagogii să se ocupe de lecții. De politică are cine să se ocupe. Politică nu se face nici pe coridoarele guvernului, nici în aulele școlare”, a declarat Ion Chicu în timpul ședinței Guvernului.

Amintim că, astăzi, în spațiul public au apărut imagini în care un dascăl le-ar vorbi elevilor săi despre politică. Profesorul predă educația fizică, geografia și educația tehnologică la o școală din Ocnița.

Articole asemănătoare

Back to top button