fbpx

Ion Ceban, întristat că Andrei Năstase ar fi lansat o informație falsă în spațiul public: Să mintă e ceea ce știe cel mai bine

Ion Ceban susține că Andrei Năstase, contracandidatul său la șefia capitalei, ar lansa informații false despre el. Mai mult, socialistul spune că este întristat din cauza faptului că unele instituții media distribuie aceste „minciuni”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Slăbiciunea oponentului nostru față de minciuni a fost vizibilă de la începutul campaniei, iar pe parcursul campaniei a reușit să-i convingă pe toți că asta știe cel mai bine – să mintă. Ne întristează că unele instituții media au preluat minciuna răspândită de oponentul meu.

Suntem adepții principiului că fiecare are dreptul la opinie și la promovarea ei inteligentă, de asta am respectat până acum și vom respecta în continuare instituțiile media, chiar și dacă uneori admit abateri vizibile de la regulile de conduită deontologică”, a comentat Ceban, într-o postare pe Facebook.

Pe de altă parte, însă, socialistul a punctat că va examina calea legală de atac a minciunii și „va fi nevoit” să atace instituțiile media care au publicat falsul.

Articole asemănătoare

Back to top button