fbpx

Întrebarea lui Dodon către Sandu și Năstase: De unde vreți să aduceți procuror? Din Rusia, SUA sau de la Frankfurt?

Condițiile Blocului ACUM pentru socialiști sunt inacceptabile, iar șeful statului este împotriva unui guvern minoritar, așa cum își doresc Maia Sandu și Andrei Năstase. Declarația aparține șefului statului, Igor Dodon, și a fost făcută în cadrul unei emisiuni de la postul public de televiziune.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a explicat de ce PSRM nu acceptă propunerile liderilor ACUM, care își doresc cele mai importante funcții în stat.

„Cum votanții socialiștilor o să se uite la Partidul Socialiștilor, dacă le va da toate ministerele, fără a avea niște instrumente de minimizare a riscurilor. Să le dai tot la cei care sunt pentru unirea cu România, celor care vorbesc că vor în NATO, celor care se judecă că mitropolitul Moldovei, de exemplu. Participă sau susțin diferite marșuri ale minorităților sexuale în Chișinău”, a explicat liderul informal al PSRM.

Dodon s-a arătat deranjat și de faptul că PAS și PPDA intenționează să demită șefii mai multor instituții de stat, inclusiv procurorul general și se întreabă dacă nu cumva se urmărește numirea unui procuror care să-i ajute în reglările de conturi.

„Atunci când vrei să dai jos pe cineva din funcție, pentru că în mare măsură, din ceea ce am văzut din propunerile celor de dreapta că ei vor să dea jos pe cutare, cutare, cutare. Bine, dar vreți să-i dați jos și pe cine să puneți, cum mergem mai departe?

Vreți să-i dați jos pe cei influențați de un partid și să-i puneți pe ai voștri? Sau, am mai auzit și altceva, că vor să aducă străini. De unde, din România, din Rusia, din Statele Unite sau din Frankfurt poate cineva vrea să vină aici procuror? Spuneți oamenilor”, i-a îndemnat Dodon pe Sandu și Năstase.

Articole asemănătoare

Back to top button