fbpx

infografic | Moldovenii pe rețelele de socializare: Care sunt cele mai utilizate hashtag-uri pe Instagram?

Un raport făcut recent de către o agenție de comunicare digitală a înregistrat cele mai utilizate hashtag-uri de pe Instagram. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Studiul se axează doar pe activitatea moldovenilor pe rețelele de socializare, astfel, mai mult de 600.000 de persoane înregistrate obișnuiesc să folosească cel mai frecevent în postările lor hastag-ul #moldova, utilizat de peste un milion de ori într-un singur an, urmat de hashtag-ul #chisinau, care însoțește peste 600.000 de postări, și #localsmd, menționat de peste 500.000 de ori. Totodată, moldovenii au mai utilizat hashtag-uri precum #moldovamea, #ashadetare și #igmoldova.

De asemenea, în comparație cu anul precedent, Instagramul a înregistrat o creștere de peste 38% în ceea ce ține de conturile înregistrate. Potrivit raportului, în ultimii doi ani au fost înregistrate peste 360.000 de conturi noi, astfel, actualmente Instaramul este utilizat de peste 610.000 de moldoveni.

Dintre toți utilizatorii, aproximativ 510.000 aleg să își bucure urmăritoii cu Instagram Stories, însemnând peste 83% dintre persoanele înregistrate.

Articole asemănătoare

Back to top button