fbpx

Încă un medic s-a stins din viață din cauza infecției COVID-19

Încă un medic s-a stins din viață din cauza infecției COVID-19. Acesta activa în cadrul unei clinici private, totuși, regretatul doctor nu s-a infectat în timpul serviciului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit informațiilor oferite de ministerul Sănătății, Valeriu Pripa, în vârstă de 59 de ani, de profesie radiolog, doctor în ştiinţe medicale, activa ca șef de secţie în cadrul unei clinici private, iar anterior a deţinut funcţii importante în cadrul Spitalului Clinic Republican.

Acesta a fost internat pe data de 28 martie la spitalul menționat mai sus, în stare gravă, fiind diagnosticat cu coronavirus. Medicul suferea de alte maladii cronice, precum hipertensiune de gradul III.

Anamneza epidemiologică efectuată de către specialiști a demonstrat că infectarea nu a avut loc la locul de muncă al acestuia. Anterior, acesta a efectuat o vizită în Marea Britanie.

Menționăm că, în cadrul briefingului de aseară, premierul Ion Chicu a anunțat că peste 200 de lucrători medicali s-au îmbolnăvit de coronavirus în Moldova. Tot ieri s-a s-a aflat și că șeful secției de internare a spitalului Sfânta Treime din capitală a fost diagnosticat cu virusul COVID-19.

 

Articole asemănătoare

Back to top button