fbpx

Încă trei moldoveni bolnavi de COVID-19 au decedat. Detalii despre pacienți

În rândul persoanelor infectate cu virusul COVID-19 din Moldova s-au mai înregistrat trei decese. Informația a fost comunicată, în această dimineață, de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit responsabililor de la MSMPS, s-au stins din viață doi bărbați și o femeie, iar cea mai tânără victimă avea vârsta de 48 de ani.

Un bărbat avea 70 de ani, era din municipiul Bălți și fusese internat pe 15 iulie, la Spitalul Clinic din raion. El mai suferea de hepatitiă cronică, hipertensiune arterială și cardiopatie mixtă.

Celălalt moldovean avea 48 de ani și era din raionul Drochia. Pacientul a fost internat pe 25 iunie la Institutul de Cardiologie, având și: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, diabet zaharat, cât și fluter atrial persistent.

Femeia decedată avea 60 de ani, era originară din raionul Călărași și fusese spitalizată în raion, pe 24 iulie. Aceasta mai suferea de diabet zaharat, polineuropatie diabetică și obezitate de gradul III.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 23.947 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 762 de persoane au decedat, iar 17.040 au fost vindecate.

Articole asemănătoare

Back to top button