fbpx

Încă șase decese în rândul celor bolnavi de COVID-19. Trei pacienți erau din Chișinău

Încă șase decese s-au înregistrat în rândul bolnavilor de COVID-19 din Republica Moldova. Despre asta a anunțat Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, în seara zilei de 23 iunie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Reprezentanții MSMPS precizează că s-au stins din viață trei bărbați și trei femei.

Bărbat de 89 de ani, din municipiul Chișinău, internat la SCM Nr. 1 pe 3 iunie. Comorbidități: cardiopatie mixtă, angină pectorală de efort, hipertensiune arterială de gradul II.

Femeie de 88 de ani, din municipiul Chișinău, internată la SCM Nr. 1 pe 4 iunie. Comorbidități: bronhopneumopatie obstructivă cronică.

Femeie de 63 de ani, din raionul Basarabeasca, internată la Spitalul Clinic Republican pe 12 iunie. Comorbidități: hipertensiune arterială de gradul III, obezitate de gradul II, cardiomiopatie mixtă.

Bărbat de 64 de ani, din raionul Cimișlia, internat la SR Cimișlia pe 11 iunie. Comorbidități: demență vasculară, polineuropatie.

Femeie de 67 de ani, din municipiul Chișinău, internată la SCM Nr. 1 pe 29 mai. Comorbidități: bronhopneumopatie obstructivă cronică, hipertensiune arterială de gradul II, obezitate de gradul II.

Bărbat de 58 de ani, din raionul Comrat, internat la IMSP SR Comrat pe 18 iunie. Comorbidități: hipertensiune arterială de gradul II, accident vascular cerebral.

Așadar, în Moldova, bilanțul total al persoanelor infectate care au trecut în neființă a ajuns la 490. Pe de altă parte, de la începutul pandemiei, medicii din țara noastră au reușit să trateze 8212 oameni.

Articole asemănătoare

Back to top button