fbpx

Încă cinci bolnavi de coronavirus s-au stins din viață. Detalii despre pacienții decedați

Încă cinci persoane bolnave de coronavirus au decedat. Potrivit Ministerului Sănătății, aceștia erau originari din Fălești, Cantemir, Bălți și Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un bărbat de 63 de ani din capitală s-a stins din viață după ce, fiind în stare foarte gravă, a fost transferat de la spitalul Arhanghelul Mihail la Institutul de Medicină Urgentă pe 22 aprilie. Acesta mai suferea de hipertensiune arterială, diabet zaharat și obezitate.

Unul dintre pacienții din Bălți a fost transferat la Institutul de Medicină Urgentă pe 21 aprilie. El avea 68 de ani și a mai fost diagnosticat cu hipertensiune arterială și obezitate. Celălalt bolnav originar din capitala de nord avea 70 de ani și a fost internat pe 28 aprilie la Spitalul Clinic din Bălți, fiind în stare gravă. El mai avea hipertensiune și boală cardiovasculară.

Femeia de 68 de ani din Fălești a fost transferată pe 28 aprilie, în stare gravă, de la instituția medicală raională la Spitalul Clinic Republican. Ea mai suferea de hipertensiune arterială, insuficiență respiratorie și cardiacă.

Pacientul originar din Cantemir avea 72 de ani. El a fost internat la spitalul raional pe 3 aprilie și mai suferea de o boală psihiatrică, dar și de maladii somatice.

Așadar, din cei peste 3700 de persoane infectate în Moldova, 116 au pierdut lupta cu boala.

Articole asemănătoare

Back to top button