fbpx

În două săptămâni Rusia ar urma să aprobe vaccinul împotriva coronavirusului. Cine vor fi primii beneficiari?

În aproximativ două săptămâni Rusia ar urma să aprobe un vaccin împotriva coronavirusului. Declarația a fost făcută, pentru CNN, de Alexandr Ginsburg, directorul Institutului Gamaleya din Moscova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

El a precizat pentru sursa citată că remediul a fost testat inclusiv pe soldații ruși, iar a treia etapă a analizelor efectuate pe oameni ar putea avea loc concomitent cu vaccinarea doctorilor, ei fiind și primii care vor beneficia de medicament.

Precizăm că, anterior, Ministerul rus al Sănătății anunța că a finalizat prima etapă de testare a vaccinului pe oameni. Atunci autoritățile informau că un grup de voluntari care au participat la experiment se simt bine și au fost externați, însă urmează să țină legătura cu doctorii.

În același timp, există încă multe dubii referitor la faptul că pe piața farmaceutică ar putea fi lansat un vaccin împotriva coronavirusului. Incertitudinile se bazează pe faptul că perioada de crearea a preparatului a fost scurtă, testările încă nu s-au finalizat și încă nu se cunoaște exact cât de sigur și eficient este produsul.

Articole asemănătoare

Back to top button