fbpx

În câteva zile vor fi improvizate noi locuri pentru pacienții bolnavi de COVID-19. Anunțul Guvernului

Din cauza faptului că numărul de cazuri de coronavirus în Moldova este în continuă creștere, în următoarele zile vor fi improvizate noi locuri dedicate pacienților bolnavi de COVID-19.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul a fost făcut la ședința Guvernului din această seară. Prim-ministrul Ion Chicu a precizat că se vor improviza saloane pentru a interna pacienții infectați cu noul coronavirus.

„Dacă nu o să respectăm regulile o să colapsăm sistemul medical, nu o să fie posibil să-i ajutăm pe toți. Astăzi am decis să mai desfășurăm câteva instituții medicale în locuri improvizate, în alte imobile care nu au destinație medicală. Totodată, vom reprofila unele secții din spitale. Mai mult de 500 de locuri o să fie disponibile săptămâna viitoare. Dar chiar și așa riscăm să rămânem fără posibilitatea de a-i ajuta pe toți, dacă nu o să respectăm regulile.

Fac apel și către demnitarii de stat: să dea exemplu față de măsurile de prevenire. Suflecați mâinile și veniți în ajutor”, a declarat Ion Chicu în cadrul ședinței Guvernului. 

Azi, Cabinetul de Miniștri a decis să revină la unele măsuri care au fost anulate, iar asta după ce numărul cazurilor noi din ultimele zile a crescut considerabil.

Articole asemănătoare

Back to top button