fbpx

În ajunul Paștelui, dăruiește speranță celor mai triști. Alătură-te campaniei „Donează împotriva sărăciei” și oferă o masă caldă unui nevoiaș

Astăzi, 13 aprilie, poți oferi speranță și fericire celor mai triști. Alătură-te campaniei „Donează împotriva sărăciei”. Cumpără produse alimentare și lucruri necesare și oferă-le oamenilor nevoiași, lăsându-le în spațiile special amenajate din câteva magazine din capitală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Campania „Donează împotriva sărăciei” este organizată de Fundația de Binefacere Caritas Moldova și are drept scop ajutorarea persoanelor ajunse la limita existenței. Ediția din acest an se va desfășura în nouă marketuri din Chișinău.

Cei care doresc să facă donații pot veni în magazinele participante din rețelele Velmart, Linella și Bonus, pot aduce pachetele la oficiul organizației de pe str. Gheorghe Asachi 30/1 sau pot dona bani direct pe conturile fundației sau prin intermediul terminalelor de plată.

Campania „Donează împotriva sărăciei” a fost lansată în 2016. În acest an evenimentul a adunat peste 40 de voluntari, care  timp de o zi vor îndemna oamenii să doneze produse alimentare neperisabile pentru a asigura o masă caldă celor nevoiași.

Pentru mai multe informații accesați pagina oficială a Fundației Caritas Moldova.

 

Articole asemănătoare

Back to top button