fbpx

Împodobește bradul, fierbe vin și citește o carte. 10 lucruri pe care să le faci în ultima seară de toamnă

Nu sta sub plapumă în ultima zi de toamnă. I-ați rămas bun de la anotimpul strugurilor copți și vinului tânăr petrecând o seară pe care să o ții minte până la anul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

ZUGO ți-a pregătit o listă de activități pe care le-ai putea face în ultima seară de toamnă. Te îndemnăm să o petreci frumos și sperăm că vei avea parte de multe emoții și doar dispoziție bună.

1. Fierbe vin. Tradițional, această băutură se prepară atunci se face frig. Așadar, ultima seară de toamnă e momentul potrivit în care să o savurezi în companiei prietenilor sau persoanei dragi.

2. Împodobește bradul. Oficial, mâine se dă startul sărbătorilor de iarnă în capitală. Crează-ți și acasă atmosferă de Crăciun, admiră luminițele și gândește-te ce îi vei cere Moșului.

3. Invită pe cineva la întâlnire. Ai putea memora această seară că prima în care ai ieșit cu sufletul tău pereche sau ai putea afla că omul pe care îl placi este înnebunit după tine. Încearcă!

4. Citește o carte. Deschide romanul care stă pe raft încă din vară și nu îți mai ajunge timp să îl lecturezi. Acum e momentul potrivit să începi.

5. Privește filmul preferat. Există pelicule pe care le poți revedea de zeci de ori și nu te mai saturi de ele. Așadar, i-ați o pătură, niște gustoșenii și apasă pe play.

6. Mergi la cinema. Dacă nu ai un film pe care ai vrea să îl vezi din nou, te îndemnăm să te plimbi până la cel mai apropiat cinematograf și să vezi o producție mai nouă, lansată recent.

7. Petrece timpul cu familia. Când ai petrecut ultima dată câteva ore cu toți membrii familiei? Această seară de toamnă vă poate aduna la discuții sincere, pline de iubire, înțelegere și voie bună.

8. Gătește ceva delicios. Prepară un desert, bucate la cuptor, rețete tradiționale moștenite de la străbunici sau ce poftești. Important este să o faci cu plăcere și să savurezi rezultatul muncii tale cu cineva drag.

9. Găsești timp pentru pasiunea ta. Indiferent de ce îți place cel mai mult să faci, găsește timp pentru asta. Dacă ai un hobby dar nu ai prea mult timp pentru el, dă-i o șansă astăzi.

10. Planifică o vacanță. Cu siguranță vei avea mai multe zile libere de sărbători. Gândește-te acum unde ai vrea să mergi și ce ai putea să vezi.

Articole asemănătoare

Back to top button