fbpx

Campanie de manipulare cu Radu Marian și Dan Perciun dansând. Reacția deputatului

Pe rețelele de socializare sunt distribuite imagini video cu deputatul Radu Marian și ministrul Educației și Cercetării Dan Perciun, dansând într-un local din capitală. Reprezentanții partidelor și surselor media asociate lui Ilan Șor au distribuit imaginile, schimbând piesa originală a formației Depeche Mode cu „Танцуй Россия и плачь Европа” (trad. Dansează, Rusia, și plângi, Europa n. red), cu mențiuni de tipul: „dansează mai bine decât guvernează”, scrie ZdG.md.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Nu se cunoaște cine este sursa primară care a făcut public videoclipul, însă campania a fost amplificată, prin distribuiri și comentarii, de către persoane apropiate de Șor, precum: primărița municipiului Orhei, Tatiana Cociu; ex-consilierul raional de la Orhei, Iurie Belenchi; Bașcana autonomiei găgăuze, Evghenia Guțul și alții.

Pe lângă piesa „Танцуй Россия и плачь Европа”, unii utilizatori au folosit și alte melodii rusești.

Președintele Comisiei economie, buget și finanțe din Parlament, deputatul Radu Marian susține că este „o înregistrare de acum câțiva ani”.

„Eu și Dan am mers la acel local, dar este o înregistrare de acum câțiva ani. Inițial a apărut pe Telegram. Piesa era în engleză. (…) Dacă asta e tot ce e mai prost din ce au găsit ei despre mine și colegul meu, mi se pare ridicol. Mai degrabă dansezi în local decât să furi miliardul, să pupi papucii Kremlinului și să susții criminalii de război. Fiecare om are viața lui personală în afara orelor de muncă. Nu văd nimic ieșit din comun”, a declarat Radu Marian.

Sunetul original:

Articole asemănătoare

Back to top button