fbpx

video | Igor Munteanu: „Electoratul de centru-dreapta este unul pretențios”. Câți dintre ei s-ar simți reprezentați de partidul aflat la guvernare

„Electoratul de centru-dreapta este unul pretențios care nu acceptă jumătăți de măsură”. Este declarația președintelui Partidului Coaliția pentru Unitate și Bunăstare (CUB), Igor Munteanu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui, „foarte multe partide au călcat cu stângul, au călcat strâmb, au avut parte de niște experiențe care le-au diminuat puternic din reputația pe care au avut-o sau au făcut promisiuni care nu s-au realizat”.

Într-un interviu pentru NordNews, ex-deputatul Igor Munteanu a vorbit despre (in)succesele actualei guvernări, prioritățile formațiunii politice pe care o conduce, soluțiile rezolvării conflictului transnistrean, dar și de ce Republica Moldova trebuie să adere la NATO.

Menționăm că ex-ambasadorul Republicii Moldova în SUA, Igor Munteanu este acum președintele noului partid de pe scena politică a R. Moldova, Coaliția pentru Unitate și Bunăstare (CUB).

CUB se declară a fi un partid de centru-dreapta, proeuropean, care are obiectivul principal dezvoltarea economică a Republicii Moldova și care promite aderarea la Uniunea Europeană a Republicii Moldova în anul 2030.

Coaliția pentru Unitate și Bunăstare (CUB) a fost înregistrată ca partid politic în decembrie 2022. Noul partid este compus dintr-un grup de foști membri ai Platformei DA în frunte cu ex-ambasadorul Republicii Moldova în SUA, Igor Munteanu.

Igor Munteanu mai susține că noua formațiune politică are o viziune clară asupra dezvoltării economice a țării, asupra justiției, dar și a combaterii birocrației.

Citește și: Igor Munteanu: Timpul este favorabil pentru anihilarea regimului de la Tiraspol, dacă oportunitatea ar fi folosită corect

Articole asemănătoare

Back to top button