fbpx

Igor Dodon spune că Sandu și Năstase vor trebui să dea explicații cetățenilor de ce nu au participat la consultații

Liderii Blocului ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase, vor trebui să le explice propriilor alegători de ce nu au participat la consultațiile cu șeful statului. Declarația a fost făcută de Igor Dodon în debutul consultărilor de astăzi la care au fost invitate pricipalele formațiuni parlamentare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Cei care data trecută nu au vrut să se salute cu mine nu au mai venit astăzi. E decizia lor. Ei vor trebui să dea explicații cetățenilor. Aceasta este ultima întâlnire inițiată de președinte. Scopul meu era ca partidele să înceapă discuțiile privind formarea unei majorități parlamentare. Mai departe deja veți lua decizia dacă se formează o majoritate sau se va merge pe varianta alegerilor anticipate”, a spus Dodon în cadrul întâlnirii cu reprezentanții PSRM și PD.

De menționat că democrații au fost reprezentați la președinție de liderul formațiunii, Vlad Plahotniuc și de doi vicepreședinți – Andrian Candu și Pavel Filip. La rândul lor, socialiștii au fost reprezentați de președinta Zinaida Greceanîi, secretarul executiv al partidului, Vlad Batrîncea și secretarul ideologic al PSRM, Ion Ceban.

Citește și: video | Plahotniuc, după consultările de la președinție: PDM își dorește să asigure o guvernare stabilă, responsabilă și eficientă

video | Zinaida Greceanîi, după ce PSRM s-a așezat la masa de discuții cu PD: „Întrebările noastre coincid pe unele poziții”

Articole asemănătoare

Back to top button