fbpx

video | Zinaida Greceanîi, după ce PSRM s-a așezat la masa de discuții cu PD: „Întrebările noastre coincid pe unele poziții”

După discuțiile purtate la Președinție cu Partidul Democrat, dar și cu șeful statului, reprezentanții PSRM au făcut unele declarații. Lidera formațiunii, Zinaida Greceanîi, a menționat care sunt viziunile comune ale celor două partide, dar și care sunt neînțelegerile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Am discutat pentru a vedea ce avem de ales din această situație politică care s-a creat după alegerile parlamentare. Noi, din păcate, regretăm că nu au venit cei din blocul ACUM, pentru că au fost invitați și ei și pentru ca să putem discuta.

Am vorbit cu cei care au venit, am aflat care sunt pozițiile lor. Întrebările noastre coincid în ceea ce ține blocul social, fiindcă și noi avem o sumedenie de inițiative, unele chiar preluate de cei de la guvernare, dar avem și divergențe destul de mari pe alte poziții.

Deci, astăzi, fiecare doar și-a reiterat poziția. Nu am vorbit despre careva coaliții. Nu este atât de ușor. Umează ca noi să convocăm organele de conducere a socialiștilor, să ne consultăm și cu colegii. Tot ce vom decide, vom comunica suplimentar”, a precizat Greceanîi.

În cadrul aceluiași discurs, lidera formațiunii, fiind întrebată, a susținut că nu s-a prezentat la discuțiile inițiate de către ACUM, pentru că partidul nu a primit invitație. Aceasta a menționat că „membrii blocului politic trebuiau să se prezinte la dialogul de la Președinție”, nu „la showuri fără niciun sens”.

Articole asemănătoare

Back to top button