fbpx

Igor Dodon a anunțat că va candida pentru funcția de consilier municipal în Chișinău

Igor Dodon, fostul președinte al Republicii Moldova, și-a anunțat candidatura pentru funcția de consilier municipal în Chișinău. Anunțul a fost făcut într-un live pe rețelele de socializare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dodon a dezvăluit că a fost rugat de colegii săi să se alăture curselor electorale. Fostul președinte susține că va conduce lista Partidului Socialiștilor pentru alegerile locale din 5 noiembrie.

„Am luat decizia, colegii din echipă au luat decizia ca în fruntea listei în consiliul municipal Chișinău să merg eu. De aceea candidez în calitate de consilier municipal, primul pe listă socialiștilor la alegerile din 5 noiembrie”, a declarat Dodon.

Aceasta nu este prima experiență a lui Igor Dodon în calitate de consilier municipal în Chișinău. În perioada iulie-septembrie 2011, el a fost ales în această funcție pe listele Partidului Comuniștilor.

Amintim că joi, 14 septembrie, Igor Dodon a primit dreptul de a părăsi Republica Moldova, după ce Curtea Supremă de Justiție a respins astăzi demersul procurorilor de a prelungi cu 60 de zile interdicția dată.

Fostul președinte al Republicii Moldova a fost reținut pe 24 mai 2022. Este bănuit de trădare de patrie, de corupere pasivă, de acceptarea finanțării partidului de către o organizație criminală și de îmbogățire ilicită.

Articole asemănătoare

Back to top button