fbpx

Ieșirea din locuințe ar putea fi interzisă noaptea, iar săptămâna viitoare ar putea fi declarată liberă. Anunțul președintelui

(update, ora 20:00)

Ion Chicu a confirmat, în cadrul declarațiilor de presă făcute după ședința Comisiei pentru situații excepționale, că bugetarii, cu excepția angajaților din domeniul sănătății, celor din domeniul securității naționale, ordinii publice, dar și celor de la serviciile de salvare și urgență, vor avea liberă săptămâna viitoare. Potrivit premierului, interdicția de deplasare pe timp de noapte nu a fost impusă încă, dar ar putea fi introdusă în următoarele zile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știre inițială

Săptămâna viitoare mai mulți angajați ar putea sta acasă, cu păstrarea salariului, iar ieșirile pe timp de noapte ar putea fi interzise. Anunțul a fost făcut de președinte după ședința Centrului unic de comandă.

Dodon a menționat că cei mai mulți dintre angajații sectorului public ar putea sta acasă, cu excepția celor care lucrează în anumite domenii, iar autoritățile urmează să decidă ce vor întreprinde în privința celor care muncesc în sectorul privat. Referindu-se la restricționarea deplasării pe timp de noapte, șeful statului a precizat că urmează să se stabilească orele exacte în care va funcționa rigoarea.

Precizăm că, până acum, în țara noastră au fost confirmate 177 de cazuri de coronavirus. Cele mai multe îmbolnăviri au transmitere locală, doi pacienți s-au tratat deja, iar unul a decedat.

CITEȘTE ȘI:

foto, video | Circa 300 de militari cu 32 de unități de tehnică patrulează astăzi străzile din mai multe localități

Dodon: Moldovenii din diasporă sunt rugați să achite polița de asigurare dacă revin acasă

Articole asemănătoare

Back to top button