fbpx

Iarmaroace cu produse autohtone în capitală: Unde sunt amenajate

Duminică, 14 mai 2023, în sectoarele capitalei se desfășoară diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Primăriei capitalei, acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6, va avea un târg cu fructe, legume și produse apicole.

În sectorul Botanica, în Parcul „Valea Trandafirilor”, va avea loc un târg de artizanat și articole hand-made, organizat de Pretura de sector.

În același sector, pe bd. Dacia, colț cu bd. Traian, va avea loc un târg al producătorilor locali, organizat de Pretura de sector, în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În Parcul „Sarmizegetusa” va avea loc Târgul producătorilor locali, organizat de pretură, în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru, Scuarul Arborelui Solar, va avea loc un târg al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Eurocivis”.

Articole asemănătoare

Back to top button