fbpx

horoscop | Te pun sub masă? Bauturile care îmbată nativii din zodiac

Aproape fiecare dintre noi serveşte un păhar de vin sau ceva mai tare la ocazii speciale. Uite că astrele ştiu ce băuturi nu trebuie să consume fiecare zodie pentru a nu se îmbăta după prima cupă servită.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec: Alcoolul este singurul viciu la care eşti predispus. Consideri că un pahar nu poate face rău. Însă când această limită este depăşită., migrenele te fac să regreţi. În special dacă optezi pentru băuturile tari, nediluate.

Taur: Consumul de alcool nu face parte din pasiunile tale şi din acest motiv, dacă depăşeşti limita de 1 păhar de alcool, indiferent de băutură, efectele vor fi cu uşurinţă observate de către cei din jur.

Gemeni: Pentru tine alcoolul reprezintă startul oricărei petreceri, deci eşti obişnuit cu efectele consumului. Băuturile combinate şi vinul reuşesc să te răpună.

Rac: Ocazional este cuvântul care defineşte consumul de alcool pentru Raci. Rareori se întâmplă să facă excese, iar băuturile tari, nediluate, precum vodca sau whisky reuşesc cu uşurinţă să îi ameţească.

Leu: De multe ori îţi iei energia dintr-un cocktail sau un shot de tequila. Atâta timp cât nu faci excese, totul este sub control, dar trebuie să ştii să te controlezi.

Fecioară: Nimic nu te ajută mai mult să scapi de stresul şi oboseala acumulate după o zi de muncă decât un pahar de vin. Rareori se întâmplă să consumi altceva, îţi cunoşti limitele şi nu exagerezi

Balanţă: Apelezi din când în când la un pahar de tărie când te simţi deprimat sau când ai nevoie de un plus de energie, însă nu faci din asta un obicei. Când depăşeşti limita de un pahar, stările de ameţeală nu vor întârzia să apară.

Scorpion: Scorpionii îşi cunosc bine limitele şi rareori le depăşesc. Consumul de alcool nu face parte dintre obiceiurile lor, optează pentru un pahar de bere sau un cocktail cu un strop de alcool care să nu le tulbure mintea.

Săgetător: Săgetătorii sunt predispuşi viciilor de tot felul şi duc totul la extrem. Nu contează tipul de băutură, ci să fie din plin. Excesele de alcool sunt destul de frecvente, la fel şi stările de beţie.

Capricorn: Eşti o fire competitivă şi tânjeşti după succes, de aceea munceşti până la epuizare. Un pahar cu vin sau cu whisky te ajută să te ralaxezi după o zi istovitoare. Când însă ai trecut de al doilea pahar, starea ta se schmbă brusc.

Vărsător: Distracţia trebuie însoţită de pahare pline cu alcool. Altfel nu s-ar numi distracţie, nu? Atenţie însă la excese. Vodca este preferata ta, dar este şi cea mai periculoasă.

Peşti: Petrecerile şi întâlnirile cu prietenii sunt ocaziile perfecte pentru un păhărel. Preferatele tale sunt cocktailurile dulci şi colorate. Dacă le combini, ai putea avea stări de ameţeală şi greaţă.

Articole asemănătoare

Back to top button