fbpx

horoscop | Fecioarele primesc bani, iar Peștii își fac planuri de călătorie. Cum va fi săptămâna viitoare pentru fiecare zodie?

Săptămâna viitoare va fi una pe cât de liniștită, pe atât de complicată, pentru mai multe zodii. Cineva va primi bani, iar altcineva va avea de suportat cheltuieli și va disputa ceva cu cei de acasă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec: Este posibil să fii nevoit să cheltui sume importante de bani pe mofturile celor dragi sau pe gafele unui coleg de muncă sau ale unui partener de afaceri. Pe de altă parte, este posibil să primești cadouri sau bani dintr-o colaborare.

Taur: Săptămâna debutează cu multe treburi de rutină, fie ca te afli acasă, fie la serviciu. Selectează prioritățile, pentru că organismul este obosit și ar avea nevoie de odihnă sau chiar de îngrijiri de specialitate.

Gemeni: Este bine să atragi atenție persoanei iubite și copiilor. Se pare că nemulțumirile sentimentale sunt accentuate, iar discuțiile pe teme vechi se tot reiau. Ai nevoie de prudență și răbdare.

Rac: Există nemulțumiri mocnite pe care este bine să le ai în calcul. Activitățile recreative și hobby-urile le poți desfășura cu succes.

Leu: Organizează-ți timpul și resursele, astfel în  cât să te ocupi suficient și de îmbunătățire condițiilor locative. Relațiile sentimentale sunt dinamice, iar tensiunile accentuate.

Fecioară: Accentul săptămânii este legat de veniturile pe care le obții. Este bine să te rezumi la strictul necesar și să lași planurile de investiții pentru o altă perioadă.

Balanță: Ești foarte energic la începutul săptămânii, fapt pentru care este bine să te ocupi pe îndelete de planurile tale personale. Șansele de înoire sunt mari și cu efecte pe termen lung.

Scorpion: Ai nevoie de liniște și de meditații interioare, de aceea organizează-ți programul astfel încât să te ocupi pe îndelete de tine și de nevoile tale sufletești. Informațiile obținute pe căi mai puțin obișnuite te vor ajuta să înțelegi situațiile în care ești implicat.

Săgetător: Discuțiile cu prietenii și acțiunile comune cu unii dintre ei îți vor deschide săptămâna. Energia vitală fluctuează, la fel și stările tale sufletești, deci ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian.

Capricorn: Ai parte de discuții cu persoane importante, întâlniri cu reprezentanți ai unor instituții conexe locului tău de muncă, un carusel de evenimente, dificil uneori de urmărit și înțeles. Alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă, pentru că mulți te vor urmări cu atenție.

Vărsător: Șefii și autoritățile te vor provoca la explicații profesionale sau te vor invita la reuniuni importante. Foarte dinamice și  provocatoare sunt relațiile cu prietenii, fapt pentru care de unii te vei desprinde definitiv.

Pești: Călătoriile îndepărtate, studiile și perfecționarea necesară în domeniul profesional reprezintă subiecte la care ar fi bine să te gândești și chiar să faci demersurile necesare pentru a le materializa. În a doua parte a săptămânii se conturează schimbări profesionale.

Articole asemănătoare

Back to top button