fbpx

horoscop | Fecioarele au noroc în dragoste, iar Berbecii – în carieră. Ce ne prezic stelele pentru săptămâna viitoare?

Săptămâna viitoare unii nativi vor căuta iubiri, alții bani, iar ceilalți oportunități de călători. Astrele le recomandă tuturor nativilor să fie atenți la sănătate și la cheltuieli.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec: Ai parte de multă forfotă în plan profesional: întâlniri oficiale, discuții importante cu șefi, autorități, persoane importane din cadrul familiei. Fii atent cum arăți și ce vorbești pentru că multă lume îți va urmări aparițiile și discursurile publice.

Taur: Sunt posible călătorii pe distanțe lungi sau străinătate, dialoguri cu persoane erudite și planuri de dezvoltare personală. Ești vehement în comunicare, existând riscul să provoci conflicte.

Gemeni: Ai de achitat datorii vechi, taxe sau servicii. Pe de altă parte, ai parte de discuții despre o moștenire. Sunt șanse de a primi oferte de colaborare din care să obții venituri suplimentare.

Rac: Există detalii ascunse pe care le vei descoperi peste câteva luni, de aceea fii prudent, discret și evită concluziile deocamdată. A putea apărea distorsiuni în gândire și comunicare, astfel că discuțiile au loc pe tonuri înalte.

Leu: La serviciu ai parte de foarte multă forfotă. Ar putea apărea sarcini de lucru urgente, discuții colegiale, dar și posibilități de extindere a activității profesionale. Se recomandă prudență, întrucât sunt posibile tensiuni serioase.

Fecioară: Săptămâna începe în forță în planul amoros. Sunt posibile discuții importante cu persoana iubită, cu copiii, dar și desfășurarea unor activități recreative alături de cei dragi.

Balanță: Legătura cu locurile natale și cu familia este foarte puternică acum. Vizitele la rude, răsfoitul albumelor de fotografii îți creează stări plăcute, contactându-te totodată la energia benefică.

Scorpion: Sunt posibile și multe drumuri pe distanțe scurte, pentru a rezolva chestiuni personale sau profesionale. Controlează-ți vorbele și gesturile, pentru că există riscul să spui multe, mărunte și inutile.

Săgetător: Se conturează o nouă etapă financiară, însă poate fi vorba de ceva pierderi. Este posibil ca în urma modificării condițiilor de muncă sau chiar a locului de muncă, drepturile tale salariale să se modifice.

Capricorn: Sunt șanse de a începe o nouă etapă de viață, pe cu totul alte baze morale, spirituale și materiale. Rezervă momente de liniște și gândește-te la cum ai dori să trăiești de acum încolo.

Vărsător: Ai nevoie de odihnă, retragere din forfota cotidiană și meditație interioară. Rezervă momente numai pentru tine și sufletul tău, lăsând deoparte grijile. Este o perioadă tensionată, dar cu puțin efort și bunăvoință poți depăși totul cu bine.

Pești: Se pot accentua afecțiuni vechi, sănătatea fiind vulnerabilă. Informațiile obținute pe căi neobișnuite sunt de mare folos. În a doua parte a săptămânii vei fi doldora de energie.

Articole asemănătoare

Back to top button