fbpx

horoscop | Berbecii se preocupă de problemele financiare, iar Leii de cele profesionale. Pe tine ce te așteaptă, potrivit astrelor, săptămâna viitoare?

Mai multe zodii vor fi preocupate săptămâna viitoare de probleme financiare, profesionale. Unii visează să evadeze departe de casă, iar alții încearcă să găsească soluții rapide pentru dificultățile pe care le întâmpină.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Capitolul financiar te preocupă încă din primele zile ale săptămânii. S-ar putea să primeşti cadouri, recompense sau veşti legate de îmbunătăţirea veniturilor. Totuși, ar fi bine este să nu dai curs tentaţiei de a cheltui mai mult decât îţi poţi permite.

Taur

În primele zile ale săptămânii te simţi excelent. Debordezi de energie, iar dorinţa de a te ocupa mai mult de tine va fi evidentă. Recomandabil este să-ţi direcţionezi energia către lucrurile folositoare în aceste momente, de exemplu îmbunătățirea personalității sau a relațiilor cu ceilalţi.

Gemeni

Oamenii pe care te-ai bazat până acum pot dispărea din preajma ta. Recomandabil este să-ţi selectezi cu grijă viitorii prieteni. Urmează o perioadă minunată de a întâlni o persoană deosebită, care ar putea să-ţi devină apropiată pe tot parcursul vieții.

Rac

S-ar putea să-ţi orientezi eforturile către dezvoltarea carierei, însă vei reuşi numai după ce vei aborda viaţa printr-un alt sistem de valori. Ai nevoie de o reconfigurare totală a modului de abordare a relaţiilor sociale şi a experienţelor de viaţă.

Leu

În prima parte a săptămânii ești nevoit să rezolvi mai multe probleme legate de serviciu. Este posibilă o discuţie aprinsă cu un şef, însă cu prudenţă vei reuși să întorci lucrurile în favoarea ta. Nu neglija casa, familia și oamenii apropiați.

Fecioară

Debutul săptămânii îţi poate aduce aspecte favorabile legate de studii pe termen lung sau de călătorii în străinătate. Poţi face demersurile necesare pentru a te înscriere la un curs de limbi străine sau la ore legate de un hobby sau un vis pe care îl ai timp îndelungat.

Balanță

Dacă doreşti să iei un credit sau să renegociezi termenii unui proiect ce implică banii altora este o perioadă favorabilă dialogurilor în acest sens. Relațiile parteneriale se vor reconfigura, atât în plan personal, cât și plan profesional.

Scorpion

A venit timpul să acorzi mai multă atenție oamenilor dragi. Invită-i la vizionarea unei piesă de teatru, la un film sau la o reuniune pe teme spirituale. De asemenea, sunt posibile și călătorii îndepărtate în scopuri profesionale sau turistice.

Săgetător

Energia vitală este fluctuantă, aşa încât dozează-ţi eforturile. Bine este să găseşti un echilibru între îndatoririle sociale şi cele legate de viaţa ta privată. Este posibil să-ţi lărgeşti orizontul spiritual prin dezvoltarea unei munci de creaţie.

Capricorn

Ai chef de petreceri, însă ceilalți îți împărtășesc elanul prea puțin. Sau s-ar putea să te implici în mai multe relații amoroase simultan, ceea ce nu este benefic. Apar noutăți acasă și în familie, însă trebuie să fii atent ce, când și cui spui, pentru a nu jigni oamenii dragi.

Vărsător

Elanul cu care faci curăţenie, repari sau redecorezi casa va fi apreciat de cei dragi. Totuși, ai tendinţa de exagera în tot ce ţine de locuință şi familie. Este posibil ca un membru a familiei să aibă probleme de sănătate şi să fii nevoit să-i oferi o mână de ajutor.

Pești

În primele zile ale săptămânii ești mai mult pe drumuri. Se pare că vei avea de discutat lucruri importante cu persoanele apropiate. Bine este să ai răbdare şi mult discernământ, deoarece poți afla informații neplăcute despre cineva din oamenii dragi.

Articole asemănătoare

Back to top button