fbpx

horoscop | Berbecii au noroc în dragoste, iar Săgetătorii – în carieră. Ce ne prezic astrele pentru săptămâna viitoare?

Săptămâna viitoare va fi puternică din punct de vedere emoțional. Unele zodii vor avea parte de momente tensionate, altele vor găsi răspunsuri la întrebări mai vechi. Astrele le recomandă tuturor nativilor să fie atenți la sănătate și la cheltuieli.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Atractivitatea celor din jur nu rămâne neobservată de tine. Apreciezi tot ceea ce are stil și rafinament. Duplicitatea cu care acționezi uneori face din tine o persoană ambiguă. Intențiile pe care le ai sunt foarte greu de descifrat, ceea ce te face un adversar de temut. Majoritatea relațiilor din viața ta îți „acoperă” nevoia de afecțiune și siguranță emoțională.

Taur

Emoțiile tale în contextele profesionale au luat-o razna. Mai ales în această săptămână, îți este foarte greu să le ții în frâu așa cum făceai altădată. Din cauza eșecurilor de care ai avut parte recent, acum îți lași vulnerabilitatea la vedere. În plan personal nu este cazul să faci mai multe concesii decât atât. Poate este dificil să accepți acest lucru, dar relația dintre tine și partener a ajuns să fie un refugiu trecător pentru amândoi.

Gemeni

Schimbările pe care le dorești în viața ta se vor realiza doar dacă îți proiectezi bine obiectivele și faci pași mici, dar siguri spre reușită. Organismul tău are nevoie de o detoxifiere adevărată. Urmează cu strictețe un plan care să te ajute în acest sens. Vitalitatea pe care o vei resimți în doar câteva zile te va motiva să continui.

Rac

Majoritatea deciziilor pe care le iei în zilele următoare vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Emoțiile tale sunt complet dezorganizate, prin urmare și viața ta este la fel. Cariera are și ea de suferit de pe urma instabilității tale emoționale. Este primordial să găsești un echilibru între ceea ce înseamnă personal și ceea ce înseamnă profesional.

Leu

Chiar dacă firea ta emoțională pare puțin rigidă în această perioadă, tot vei fi capabil/ă să înțelegi prin ce trec persoanele apropiate. Cu toate astea, alegi în mod conștient să rămâi detașat/ă. În prezent ai mare nevoie să te concentrezi pe rezolvarea unor probleme personale care nu suportă amânare. Având în vedere rutina de zi cu zi, nu ar fi rău să încerci să experimentezi lucruri noi în weekendul care urmează.

Fecioară

Indiferent de ceea ce pretinzi, sunt persoane care au influențe negative asupra echilibrului tău interior. Această influență o pot avea însă doar dacă tu le vei permite acest lucru. „Contrabalansarea” anumitor lucruri îți oferă șansa de a lua decizii înțelepte. Deși totul pare „amorțit” în jurul tău, este o perioadă potrivită pentru a-ți creiona obiectivele pentru următoarele săptămâni.

Balanță

Obiectivele pe care le ai în minte pentru perioada următoare necesită concentrare și determinare. Intuiția care te călăuzește în aceste zile îți transmite că trebuie să „pierzi” controlul asupra unor aspecte importante. Incertitudinile din plan personal de care ai parte accentuează starea de confuzie în care trăiești de ceva timp.

Scorpion

Influența preponderentă a lui Saturn este palpabilă în viața ta de zi cu zi. Agitația și confuzia pe care le simți te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Niciun eveniment nu te ia prin surprindere în perioada care urmează. Totul pare amorțit în jurul tău.

Săgetător

Nu este vorba că nu te simți pregătit/ă pentru ceea ce urmează, doar că este momentul potrivit să te menții concentrat/ă asupra a ceea ce ai de realizat în prezent. Mijlocul săptămânii va fi dedicat explorării și noilor acțiuni în plan profesional. Chiar dacă îți este dificil să accepți, sunt unele relații care ajung la final. Trebuie să înveți să îți păstrezi echilibrul emoțional în aceste situații.

Capricorn

Chiar dacă unele persoane nu mai sunt lângă tine sau nu mai sunt atât de prezente în viața ta, lecțiile pe care le-ai învățat alături de ele sunt de neprețuit. Sufletul tău le va păstra mereu într-un loc sigur pentru a te „hrăni” atunci când te vei afla în impas. După o perioadă lungă în care ai simțit că plutești în derivă, totul începe să se „aranjeze” într-o formă accesibilă și pentru tine.

Vărsător

Pentru tine, zilele care urmează sunt definite de reușită și succes. În anumite contexte în care te vei afla, trăiești o stare de claustrofobie socială. Din păcate, categoria de oameni cu care ai de-a face la birou nu te ajută să ai parte de un mediu relaxant și armonios. Această săptămână se va derula într-un mod „abrupt”.

Pești

Ești tentat/ă să depășești anumite limite impuse de mediul social din care faci parte. Chiar dacă adrenalina pe care o simți în această situație pare că îți încețoșează rațiunea, nu te vei lăsa condusă de ea. Nu crezi în relații platonice, indiferent că este vorba de planul personal sau profesional. Pentru tine este definitorie implicarea absolută în tot ceea ce faci.

Articole asemănătoare

Back to top button